Afscheid Jeannet Scheffer

10 maart 2024

Op 1 maart stopte Jeannet bij Ergodus. Dat afscheid konden we natuurlijk niet in stilte voorbij laten gaan. Sterker, dat deden we letterlijk met flink tromgeroffel. En terecht, want Jeannet draagt een hele mooie praktijk over. Dankjewel, Jeannet!

Bij Ergodus proberen we zo effectief mogelijk te werken. Zo’n afscheid grijpen we dus meteen ook aan om met z’n allen te ontspannen en weer even met het hele team samen te zijn. In de eerstelijn is dat namelijk minder vanzelfsprekend en schiet dat er nog wel eens bij in.

Wat werd het uiteindelijk een leuk afscheid cq. teamuitje. Voordat we aan tafel gingen, leerden we onder leiding van Martijn Hoogstra van de Hiparikaan om in harmonie op een trommel te slaan. Binnen no-time hadden we in deze djembé-workshop het gezamenlijke ritme en gevoel te pakken, zoals dat past in een gestroomlijnd team.

Dank je wel Jeannet

In 2008 startte Jeannet met Ergodus. In 16 jaar tijd maakte zij er een bloeiende praktijk van, die ondertussen niet meer is weg te denken in Ede, Veenendaal en Wageningen. “Het is tijd voor wat anders. Om weer open te staan voor nieuwe dingen die op mijn pad komen”, aldus Jeannet. Wij bedanken haar enorm voor wat zij voor elkaar heeft gekregen en heeft opgebouwd. En voor de samenwerking die voor de ene collega al jarenlang is en voor de ander een paar maanden.

Nicole Schoeber nieuwe eigenaar

Sinds dit jaar is Nicole Schoeber de nieuwe praktijkeigenaar van de Ergodus. Nicole was sinds 2021 mede-eigenaar. Maar nu neemt zij het stokje helemaal over van Jeannet.